Ingyenesen letölthető e-bookok

5+1 tipp gyulladáscsökkentésre
e-book

Ételérzékenységek. Inzulinrezisztencia. Krónikus fáradtság. Túlsúly. Pajzsmirigy alulműködés. Szezonális allergiák. Autoimmun betegségek. És még sorolhatnám…

Ezeknek az állapotoknak, tüneteknek a hátterében egy alacsony fokú, krónikus gyulladás húzódik meg.

Ez az az alattomos fajta gyulladás, amit nem is feltétlenül észlelsz magadon, mégis alacsony lángon folyamatosan ott parázslik a felszín alatt, és kisebb-nagyobb tüneteket okoz. Talán csak azt érzed, hogy valami nem okés. Hogy valami kibillent az egyensúlyból.

Tudd, hogy ez nem kell, hogy így legyen.🙏🏻💛

Készítettem Neked egy ingyenesen letölthető e-bookot, amiben bemutatok 5+1 egyszerű, de annál hatásosabb tippet, amivel radikálisan csökkentheted a gyulladást a szervezetedben.

Ha megadod az email címedet és feliratkozol a hírlevelemre, legkésőbb 12 órán belül küldöm Neked az e-bookot! (Ennek az automatizálása folyamatban van, addig is köszönöm a türelmedet🤗)


menüinspirációs e-book

gyulladáscsökkentő, funkcionális receptek napi 4 étkezéshez, egy teljes hétre lebontva

– bevásárló lista kategóriákra bontva

– tippek beszerzési forrásokra

– tippek a hatékony főzéshez

Az e-book az email feliratkozóim számára ingyenesen letölthető. Itt feliratkozhatsz érte, ha még nem tetted, és legkésőbb 12 órán belül küldöm Neked a könyvet.

Ha szeretnéd sejt szintről megtámogatni a szervezeted, és közben finomakat enni, akkor azt hiszem, tetszeni fog ez a menüterv.😋

Ha bármit elkészítesz a könyvből, nagyon örülnék, ha megosztanád velem akár üzenetben, de használhatod az #egyfalatfény hashtag-et is.

Jó főzőcskézést kívánok!🥰


Bízom benne, hogy hasznodra és egészségedre válnak ezek a tippek és tartalmak. 🙂

Szeretettel,

signature with background removed