
Előkészület: 10 perc
Főzési idő: 15 perc
Összesen: 25 perc
hozzávalók (2 étkezéshez):
- 250 g főzni való burgonya, megpucolva & felkockázva
- 1 babérlevél
- ~1/2 tk. parajdi só (főzővízhez)
- 1 ek. (cukormentes) mustár
- 1 ek. nyers méz
- 120 g kókuszjoghurt
- só & bors, ízlés szerint
- 2 szál zöldhagyma, felaprítva
- 1/2 kezeletlen citrom reszelt héja (opcionális)
ELKÉSZÍTÉS:
- A felkockázott krumplit sós vízben 1 darabka babérlevéllel puhára főzzük, majd leszűrjük és teljesen kihűtjük.
- Az öntethez a mustárt, mézet, kókuszjoghurtot, sót & borsot simára keverjük, majd nyakon öntjük vele a krumplisalátánkat, végül megszórjuk az aprított zöldhagymával és a citromhéjjal.
