mézes-mustáros krumplisaláta zöldhagymával

Előkészület: 10 perc

Főzési idő: 15 perc

Összesen: 25 perc

hozzávalók (2 étkezéshez):

  • 250 g főzni való burgonya, megpucolva & felkockázva
  • 1 babérlevél
  • ~1/2 tk. parajdi só (főzővízhez)
  • 1 ek. (cukormentes) mustár
  • 1 ek. nyers méz
  • 120 g kókuszjoghurt
  • só & bors, ízlés szerint
  • 2 szál zöldhagyma, felaprítva
  • 1/2 kezeletlen citrom reszelt héja (opcionális)

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A felkockázott krumplit sós vízben 1 darabka babérlevéllel puhára főzzük, majd leszűrjük és teljesen kihűtjük.
  2. Az öntethez a mustárt, mézet, kókuszjoghurtot, sót & borsot simára keverjük, majd nyakon öntjük vele a krumplisalátánkat, végül megszórjuk az aprított zöldhagymával és a citromhéjjal.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s