Mentorálás

Biró-Horváth Réka vagyok. Holisztikus egészség mentor és vizuális történetmesélő.

HA AZT ÉRZED, HOGY…

  • csak kergeted a tüneteidet, már az összes “csodaszert” vagy “csodadiétát” kipróbáltad…
  • számtalan orvosi vizsgálat után sem kaptál valódi választ a kérdéseidre, és nem múltak el a tüneteid…
  • fogalmad sincs, hogyan vágj bele az életmódváltásba
  • esetleg autoimmunitásban vagy érintett, ételérzékenységeid vagy emésztési panaszaid vannak, mint például savas reflux, IBS, SIBO, candida…

…és a tünetek elmaszkírozása helyett az oki megoldást választanád, vagy csak elindulnál egy picit egészségtudatosabb élet irányába, jó helyen jársz!

MIT JELENT A HOLISZTIKUS EGÉSZSÉG MENTORÁLÁS?

A funkcionális medicina eszköztárával segítek Neked megkeresni, hogy mi okozza a tüneteidet, majd a kiváltó okot megszüntetve helyreállítani az egyensúlyt a szervezetedben. A “holisztikus” szó annyit tesz: figyelembe vesszük az egyén egyediségét, nem választjuk szét a test-lélek-szellem egységét.

A funkcionális medicina szemléletmódjáról itt olvashatsz bővebben.

A holisztikus egészségprogram nem-specifikus módon támogatja a szervezetet. Ez annyit jelent, hogy például pajzsmirigyet érintő tünetek esetén nem a pajzsmirigyet célozzuk különböző stratégiákkal, helyette szervezet szinten történik a támogatás, aminek eredményeképp egyensúlyba kerülnek a testi funkciók, és természetes módon visszaáll a homeosztázis. Ugyanez érvényes bármilyen más funkcionális területre is.


A holisztikus egészségprogram alapkövei

Valódi, tápanyagdús ételek

Alvásrendezés

Megfelelő testmozgás

Stresszkezelési módszerek


Ha természetes módszerekkel, sejt szintről táplálod és szeretgeted meg önmagad a megfelelő táplálkozással, testmozgással, stresszkezeléssel és elegendő alvással, minden adott, hogy bekapcsolhasson a beléd épített csodálatos öngyógyító mechanizmus, és viszlát tünetek, helló egészség!


MENTORÁLÁS ≠ TANÁCSADÓI MODELL.

A mentorálás segítő szakma. Ez a modell nem egy egyszeri, tárgyilagos információátadás arról, hogyan táplálkozz vagy hogyan kezeld a stresszt. Egy hosszútávú együttműködést képzelj el, ahol végig fogom a kezed, és új szokások beépítésével segítek, hogy életmóddá váljon, amit tanítok. Motivállak, inspirállak, én leszek a legnagyobb szurkolód az egészségfejlesztésed útján. 🙂

Mit NEM jelent a mentorálás?

A tevékenységem nem helyettesíti az orvosi kezelést, én nem diagnosztizálok betegségeket.

Nem jelent tüneti kezelést gyógyszerek, krémek vagy egyéb “csodaszerek” formájában, hiszen ezekkel csak ideiglenesen a szőnyeg alá söpörjük a problémát.


KI VAGYOK ÉN?

Saját egészségügyi kihívásaim kapcsán vágtam bele a funkcionális medicina tanulásba. Nem ismeretlen számomra a gyilkos fájdalom *azokon* a napokon vagy az emésztési problémák, ételérzékenységek…

Hihetetlenül hálás vagyok, mert ezen az egyéves képzésen nem csak a saját problémáimra kaptam megoldókulcsot, de ezzel a kincset érő tudással azóta már másoknak is tudtam segítséget nyújtani, ami csodás érzés.❤

Közgazdász szakmámtól elfordulva funkcionális életmód mentor képesítést szereztem, amiben teljesen megtaláltam önmagam. Biokémiai folyamatokról tanulni teljesen új terület volt számomra, de minden sejtemmel éreztem, hogy el akarom sajátítani ezt a tudást, mert hittem és hiszek benne, hogy nagy szüksége van rá másoknak is. Ez a jövő medicinája!⁣⁣⁣


HOGYAN TUDUNK EGYÜTT DOLGOZNI?

A mentori konzultációk online zajlanak, az otthonod kényelméből. A beszélgetéseink között is biztosítok Neked támogatást, emailben rendelkezésedre állok, ha bármilyen kérdésed felmerül.

Az a tapasztalat, hogy az igazán eredményes közös munkához legalább 10 alkalom szükséges. Persze ha te 3 alkalmat is elegendőnek érzel, az is teljesen rendben van.

Az alábbi módokon tudunk együtt dolgozni:

ORIENTÁCIÓS KONZULTÁCIÓ

Egy online beszélgetés keretein belül 30 percben kifejtem, hogy miről is tanítok, illetve bármilyen felmerülő kérdésedet szívesen megválaszolom.

Ár: Ingyenes!


EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Előzetes állapotfelmérések alapján egy teljesen személyre szabott, egyéni életmód stratégiát alakítunk ki, arra a területre fókuszálva, amit Te a legfontosabbnak tartasz.

Ezen vezetlek végig, menet közben fenntartom a motivációdat, inspirációdat. Alkalmanként egy-egy témát érintve átbeszéljük, miket tehetsz az egészségfejlesztésed érdekében.

Ár: 15.000 Ft/60 perc


EGÉSZSÉGÉPÍTŐ PROGRAM

Lehetőség van eleve hosszabb távra elköteleződni az egészségfejlesztésed mellett. Ez a program 10 db egyéni konzultációt tartalmaz: 10×60 percnyi online mentorálás, teljesen egyénre szabottan. Ha ezt a kedvezményes csomagot választod, így tulajdonképpen 2 konzultáció ingyenes.

Ár: 120.000 Ft/10 alkalom

Általános inspirációért, receptekért, tudásmorzsákért nézz szét itt a blogon, és kövess a közösségi média oldakon vagy a YouTube-on, ahol pozitív életszemlélettel, természetközeli életmóddal, funkcionális táplálkozással kapcsolatos tartalmakat osztok meg, amit bízom benne, hogy hasznosnak és inspirálónak találsz majd.

Ölelés,

signature